tiistai 24. marraskuuta 2015

Hiusjuttuja

Vähään aikaan ei ole päivitettyä ollenkaan. Syynä on koulu ja viimeiset sählingit ennen valmistumista. Nyt pitäisi kaikki ollan valmista ja odottelen vaan papereita.

Kyllästyin hiuksiini viikko sitten ja otin sakset käteen. Katsoin Youtubesta ohjeita otsatukan leikkaamiseen ja aloin saksia. Halusin otsatukan, jota voi pitää siististi ja "sotkuisesti".

Lopputuloksen näkee kuvasta. Mielestäni ihan onnistunut. Mielestäni omiin kasvoihini istuu otsatukka paremmin kuin täysin paljas otsa, koska minulla on superlyhyt otsa ja pitkät leukaperät. Kasvot tasapainottuvat otsatukalla, kun otsatukka luo illuusion pidemmästä otsasta. Kuvassa minulla on myös klipsipidennykset. Omat hiukset ovat "enää" 10cm pidennyksiä lyhyemmät. Klipsejä tulee käytettyä harmittavan harvoin. Töissä ei kehtaa ja vapaa-ajalla ei välttämättä jaksa aina laittautua.

Asiasta toiseen. Olen pitkään etsinyt itselleni sopivaa kuivashampoota. Olen kokeillut melkein kaikki marketissa olevat läpi ja pari kampaamotuotettakin. Aina samoin lopputuloksin: hius on harmaa, shampoo ei poista rasvaa ja päänahka on tulessa.

Löysin Lushilta ratkaisun! Olin pyöritellyt Lushin No Drought kuivashampoota ostoskorissa jo monta kertaa, mutta nyt vasta uskalsin sen tilata. Koostumus epäilytti ensin, mutta se osoittautuikin kuivashampoon parhaaksi puoleksi. Shampoo on helppo levittää hiukseen. Kaadan sitä pullon suusta hiusrajaan ja ravistelen hiuksia käsillä. Lopuksi harjaan ylimääräisen valkoisen pölyn pois. Tämä ei myöskään ärsytä päänahkaa ja en ihmettele miksi, koska ainesosina tässä on lähinnä talkkia, öljyä ja maissijauhoa. Tuoksu on myös kiva plussa. No Drought tuoksuu sitrukselle, mutta harmillisesti se ei jää hiuksiin tuoksumaan. Tuote myös vaikuttaa riittoisalta, vaikka toisin voisi kuvitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti