perjantai 4. joulukuuta 2015

Lushilla

Eilen tuli veronpalautukset, joten päätin tänään lähteä sen kunniaksi Lushille ostiksille ostamaan muutaman tarpeellisen jutun.

Ensimmäisenä Snowcake palasaippua. Sain tästä joskus testerin ja nyt oli pakko ostaa kokonainen pala. Saippua tuoksuu marsipaanille ja vaahtoa helposti. Tämä tuntuu hellävaraiselta ja kosteuttavalta iholle. Ainut huonopuoli tässä saippuassa on se, että se tuntuu kuluvan nopeammin kuin muut palat. Kuluuko nopeammin vai käytänkö vain enemmän, siinäpä kysymys.

Damaged kuumaöljyhoito hiuksille. Minulla oli aikaisemmin Kinky versio ja kaduin, että en ostanut tätä. Luin netistä arvosteluja, että tämä olisi hoitavampi. Tässä on aika Lushimainen tuoksu, en osaa muuten sitä kuvailla. Innolla odotan milloin pääsen testaamaan.

 Celebrate vartalovoide. Olen kaivannut pitkään hyvää vartalovoidetta iholle. Lähdin ostamaan Lushilta Sympanthy for skiniä, mutta päädyinkin tähän. Tämä on vähän paksumpi ja tuoksu on appelsiinimainen. Sopii hyvin talvi-iholle. Tämä on saatavilla rajoitetun ajan ainoastaan nyt joulun aikaan.

Celestial kasvovoide. Tästäkin minulla oli aiemmin testeri ja ihastuin tähän. Todella hellävarainen kasvovoide, joka imeytyy nopeasti ja sopii hyvin myös helposti rasvoittuvalle iholle. Tässä on ihana vaniljavanukkaan tuoksu.

Cosmetic Warrior tuorenaamion sain kaupanpäällisiksi. Sain valita useasta vaihtoehdosta ja valitsin tämän, koska tämä on suunnattu näppylöihin taupuvaiselle iholle. Vaikka minulla ei enää nykyisin ole aknea niin luulen tämän silti sopivan iholleni. Naamio tuoksuu voimakkaasti teepuuöljylle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti