maanantai 7. joulukuuta 2015

Marraskuussa loppuneet

Vihdoin on tarpeeksi valoisaa ottaa kuvia ilman salamaa. Siispä sain väännettyä kasaan postauksen marraskuussa loppuneesta kosmetiikasta.

Hiustuotteet:
TRESemmé Keratin Smooth hoitoaine
Lattian tällä ainakin saa liukkaaksi. Siloitti kivasti, mutta ei tarpeeksi hoitava omalla tukalle. En hirveästi välitä tässä olevasta "perustresemme" tuoksusta.

TRESemmé Vibrant Naturals hoitoaine
Paras hoitoaine tältä valmistajalta. Vaikka tämä on silikoniton niin tämä on huippukosteuttava ja siloittava. Sopii hyvin myös CO-pesuun. Tässä on hyvin erilainen tuoksu muihin valmistajan tuotteisiin verrattuna ja pidän siitä. Hoitoaine tuoksuu raikkaille  hedelmille.

Timotei Brillian Repair hoitoaine
Marketin parhaimpia hoitoaineita. Todella hoitava ja siloittava. Tuoksu on erikoinen ja sitä on vaikea kuvata. Ei  kuitenkaan häiritsevä. Tätä tulee aina ostettua välillä ja hintakin on todella edullinen. Yksi pullo taitaa maksaa 1,90€. Jotkut muistavat tämän sarjan lapsuudesta, mutta ainakaan meidän perheesä tätä ei käytetty.

Selukos shampoo
Käytän tätä silloin kun exseema on päänahassa vihaisena. Auttaa siihen todella hyvin. Ainut ärsyttävä asia tässä tuotteessa on pullon koko. Miksi tätä ei voi tehdä isompana?

Osmo Vibrance Mask hiusnaamio
Ostin tämän kahdella eurolla Hairsupermarketista. Todella, todella siloittava, mutta ei juurikaan hoida. Oli hintansa arvoinen.

Vartalonhoito:
Barnängen Kakao suihkugeeli
Ostin tämän citymarketistaa joskus tarjouksen innoittamana. Tässä on todella imelä kaakaon tuoksu. Ihan heti ei tule sen takia ostettua uudelleen, koska ainakin itse kyllästyin tähän todella nopeasti. Muuten ihan peruskiva suihkugeeli.

Lush Lord Of Misrule suihkugeeli
En osaa päättää vieläkään vihaanko, vaiko rakastanko tätä. Tämä on samaan aikaan todella häiritsevä ja todella kiehtova. Mustapippurin tuoksu tunkee tästä voimakkaasti läpi. Ostin tämän miehelleni, mutta hän ei tästä hirveästi välittänyt.

Lush Whoosh suihkujelly
Ihanan sitruunainen ja raikas suihkujelly. Tämänkin ostin miehelleni, mutta hän koki koostumuksen ärsyttäväksi, joten minä käytin tämän. Ei kuivata ihoa ja on miellyttävä käyttää. Ainut miinus tässä on se, että tästä menee aika paljon hukkaan. Kun pala kutistii niin jelly alkaa murenemaan ja valuu viemäriin.

Kasvojenhoito:
Avalon Organics Vitamin C puhdistusgeeli
Tilasin tämän iHerbistä. Olen tätä aikaisemminkin käyttänyt pari pulloa ja pidän tästä. Sopii rasvoittuvalle iholle hyvin geelimäisyyden ja putsaustehon ansioista. Tässä on kiva appelsiinintuoksu ja tämä ei muistaakseni maksanutkaan paljoa.

Dermosil Fresh! kasvovesi
Todella ytyä tavaraa. Tuntui jopa omalle rasvaiselle iholle kuivattavalta ja ärsyttävältä.

1 kommentti: