sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Best of the cheapest: XZ Conditioner

Ostan marketista paljon tuotteita, koska opiskelijabudjetilla ei ostella usein kovin kalliita tuotteita. Lisäksi en ole mitenkään merkkiuskollinen ja uskon, että halvalla saa joskus parempaa.

XZ:lta löytyy mielestäni marketin parhaat hoitoaineet. K-citymarketissa oli tarjouspäivät ja 3kpl XZ:n hoitoaineta maksoi 7€, joten en voinut vastustaa. Säästä ei ole iso, mutta kaikki punaisella etiketillä merkityt tuotteet houkuttelee.

XZ:n hoitoaineet ovat silikonittomia ja kotimaisia. Sarjasta löytyy monelle erilaiselle hiustyypille tuotteita, joten valinnan varaa on. Itse tykkään käyttää kosteuttavia tuotteita, koska luonnonkiharalla hiuksella on taipumusta kuivaa herkästi. Lempparini on Sitruuna-hunaja hoitoaine (*KLIK*). Sen tuoksu on huumaava, tulee mieleen sitruunamarenki. Hoitoaine on tarkoitettu vaalennetulle tukalle, mutta siinä ei ole mitään vaalentavaa tai väriä kirkastavaa ominaisuutta niin olen käyttänyt sitä surutta tummaan tukkaan. Valitettavasti sitruuna-hunajaa ei löytynyt cittarin valikoimasta tällä kertaa niin joudun tyytymään muihin.

Valitsin hyllystä Mustaherukka hoitoaineen, Omena hoitoaineen ja Suklaa-vanilja hoitoaineen. Kaikki oikeastaan toimivat aika samalla tavalla eli ne kosteuttavat hiusta. Mustaherukka hoitoaineen olen kokenut kaikista kosteuttavimmaksi näistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti